dilluns, 23 de maig del 2011

Informació veraç

El dia després de les eleccions s'hauria de demanar responsabilitats a tots els mitjans de comunicació i administracions que han manipulat la informació per fer desaparèixer a la Coalició Compromís de les Corts, ningú es pot creure que facen les coses tan mal. Les enquestes manipulades formen part de la campanya electoral, serveixen per dirigir el vot cap a altres opcions que a priori semblen més segures.
La democràcia real exigeix una informació veraç, no podem concedir llicències a cadenes de televisió i ràdio que tenen com a únic objectiu silenciar les veus crítiques i apuntalar en el poder a partits que defenen interessos mesquins.
La Llibertat d'expressió i d'informació ha de ser un dret bàsic en un estat democràtic, la informació veraç i equilibrada ha de ser una obligació tant de les cadenes públiques com de les privades que actuen amb l'aval dels poders públics ocupant un espai que no poden ocupar altres.
La pluralitat de veus i l'objectivitat han de ser-los exigibles.
Ja està bé d'opinadors que no saben de res, de manipuladors professionals que no respecten ni els mínims democràtics, ja està bé de mentiders a sou que entren al saló de ta casa sense tocar a la porta, és hora d'exigir qualitat i objectivitat als mitjans d'informació i comunicació com a formadors d'opinió que són.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...