dimecres, 27 de juliol del 2011

La irracionalitat centralista

El corredor mediterrani de mercaderies és una infraestructura que venim reclamant des del principi dels temps. Ara, que hi ha interès a Europa en fer-lo, es despengen quatre pesos pesats del PP demanant el corredor central.
Els arguments per defensar una o altra opció de forma racional haurien de seguir criteris econòmics com.... On es concentra major PIB? Quines mercaderies exportem? On es concentra la seua producció? On viuen major nombre de persones? Quina seria l'alternativa lògica per fer més competitives les empreses exportadores?
Però clar, pel que sembla, la lògica i la racionalitat no valen per a estes coses i, amb un president dimitit per presumpta corrupció i un altre posat a dit des de Madrid, amb tots els arguments al nostre favor no tenim qui els defense.
Després de regalar el poder econòmic valencià i després de robar-nos i arruïnar-nos, encara confiem que el PP resolga els nostres problemes.
Segur que tenen pensada una solució. Veureu com ens proposen portar tot el que vulguem exportar a  Madrid en AVE i d'allí cap a Europa pel corredor central de mercaderies. No és que siguen centralistes, és que l'AVE va buit i cal pagar-lo, que importa que porte gent, sabates o tomaques, el que importa és que vaja a Madrid.

Cuatro comunidades del PP se alían en contra del eje mediterráneo - Levante-EMV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...