dijous, 14 de juliol del 2011

Estem d'acord amb el banc

Estar d'acord amb un banc, en els temps que corren, no deixa de ser sospitós. El nou candidat socialista s'ha afanyat a marcar distàncies amb la política de permanents genuflexions davant del gran capital. Fins i tot la dama de ferro del Tea Party madrileny assumeix propostes del 15M i de l'esquerra: la banca no està de moda i els seus valedors comencen a avergonyir-se en públic dels seus amics de l'ànima.
Resulta que l'estudi sobre Creixement i competitivitat de l'economia que ha elaborat la Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE), li posa números al que venim insistentment denunciant: El sistema de finançament i les inversions públiques al País Valencià són un robatori programat! Per una volta estem d'acord amb un banc: Continuem sent sospitosos!
Ara s'han adonat que si la vaca no té menjar deixa de fer llet i, si la vaca no té llet, no es pot vendre ni regalar als veïns.
Si el País Valencià no genera riquesa, no pot continuar sent "solidari", ni amb les comunitats "pobres", ni amb els "Bigotes" rics. Tenien tanta fam que s'han menjat a la gallina, i ara qui pondrà els ous d'or?
El gasto público por habitante en la C. Valenciana es el más bajo de España - Levante-EMV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...