dilluns, 18 de juliol del 2011

Escolar.net » Qué pasa en Valencia

Tot el que descriu fil per randa aquest article és conegut, s'ha utilitzat en la campanya electoral autonòmica per argumentar la necessitat d'un canvi de govern en la Generalitat, és una evidència tan palmària que l'única resposta del responsable més directe ha sigut el silenci . El silenci i l'ocultació de la realitat. L'enrenou d'un discurs de ficticis èxits de gestió s'ha imposat a la veu nítida que narra la realitat.
Quan ara tots assenyalen amb el dit al cadàver polític en què s'ha convertit Camps, haurien de pensar que no és, ni de lluny, l'únic responsable de la dramàtica situació en què es troba el País Valencià.
Què han fet els dirigents empresarials, alcaldes, consellers, periodistes, societat civil,.... , mentre abocaven a les caixes valencianes al precipici? Què han fet mentre es repartien milions d'euros en obra pública per finançar projectes ruïnosos? Què han fet mentre la corrupció s'escampava? Què han fet mentre es deterioraven l'educació i la sanitat? Què han fet mentre es repartia el botí d'assolar el nostre territori?
Llevat d'honroses excepcions: callar i aprofitar-se'n!

Escolar.net » Qué pasa en Valencia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...