diumenge, 17 de juliol del 2011

En defensa de Camps

El Molt Honorable també té el seu coret. Com es pot ser tan cruel amb un personatge de la talla política i humana del nostre president? Voler assentar a tot un president en el banc dels acusats, com si d'un lladregot qualsevol es tractara, està ferint la sensibilitat de la més granada societat valenciana i dels màxims dirigents del partit que la representa.
Consolidar una trama corrupta que implica a polítics i empresaris decidits a portar-nos a la cua de tots els indicadors econòmics, mentre la gent creu que viu al "levante feliz" i governada pels pares de la pàtria, és un treball molt meritori que, en part, hem d'agrair al nostre president.
No podem negar-li el seu esforç constant per donar una informació assequible a tots els valencians i valencianes, sense interferències d'opinions discordants de quatre descamisats que volen embrutar la seua imatge amb descripcions precises de la realitat.
Qui, sinó ell, va saber guiar-nos amb mà de ferro des de les tèrboles aigües del zaplanisme a les pudentes aigües del clavegueram valencià? Quanta crueltat hem vist en aquells que se n'alegren de les seues desgràcies per quatre vestits mal contats.
La història ens ensenya com són d'injustes les societats amb els grans homes que els han servit amb dedicació. Tant aquell gran empresari del sector de l'oci, que per quatre duros que devia a Hisenda va ser condemnat a perpètua, com el nostre president, han sigut víctimes de la maledicència.
Esperem que Camps no sols quede impune, sinó incorrupte i el puguem santificar.

Barberá dice que Camps «está sufriendo» y que estuvo mucho rato con él ayer. Las Provincias

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...