divendres, 29 d’abril del 2011

Tornen els temps de Franco?

En la manifestació a València per protestar pel tancament dels repetidors de TV3 al País Valencià, el cantant Lluís Llach va haver d'actuar damunt d'un camió, ara és l'ajuntament d'Alcoi qui prohibeix un concert de música en valencià. Açò no va bé!

L'Ajuntament d'Alcoi impedeix un concert de música en valencià

El Bloc Jove denuncia un “boicot”

29/04/11 13:32 - Alcoi - Redacció email protegit
Notícies de ...
Representants del Bloc Jove de l'Alcoià, el Comtat i les Foies han denunciat el “boicot” que l'Ajuntament d'Alcoi (PP) ha denegat els permisos per a la celebració d'un concert de música en valencià que el col·lectiu havia preparat des de feia mesos com a benvinguda a les Festes de Sant Jordi. Hi estaven previstes les actuacions per al dia 30 d'abril d'Orxata Sound System i d'Arthur Caravan.
Els nacionalistes van demanar en principi que l'espectacle se celebrara la plaça de Ferrándiz i Carbonell, però el consistori els va demanar que canviaren de localització atesa la coincidència d'un mercat medieval.
El Bloc va suggerir llavors un segon emplaçament, a la plaça Gonçal Cantó, on ja s'han celebrat prèviament altres concerts públics i activitats semblants, però aquesta vegada l'Ajuntament simplement no ha autoritzat l'esdeveniment.
“Considerem que el govern de l'alcalde Sedano i el seu regidor de Festes, Mario Santacreu, han actuat amb total premeditació per a boicotejar un concert de música en valencià, per un costat, i per l'altre, perquè estava organitzat pel Bloc Jove.
Darrera actualització ( Divendres, 29 d'abril del 2011 13:32)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...