divendres, 1 d’abril del 2011

PP i PSOE, sí que volen centrals nuclears!

 Al País Valencià la central nuclear de Cofrents funciona des de 1984 i la seua autorització finalitzava el 20 de març de 2011, termini en el qual es considerava amortitzada i a partir d'on augmentava la seua potencial perillositat. Però el Govern d’Espanya va autoritzar la seua pròrroga per deu anys més, tot just la vespra de l’accident nuclear de Fukushima.

Després de l'alarma nuclear al Japó, creiem, innocents de nosaltres, que no hi hauria cap polític que s'oposara a substituir l'energia nuclear per d'altra més segura. En Espanya el 19% de l'energia que consumin es genera en una central nuclear.

Lluny d'això, ens trobem que tant el PP com el PSOE del nostre poble, no s'atreveixen a demanar el tancament de la central nuclear de Cofrents.

Però clar, no es casual que els dos últims ex-presidents d'Espanya, deguen bona part dels seus ingressos a la generositat de les empreses elèctriques. El debat trampós: nuclears sí, nuclears no, és un debat d'altres temps. Ara, l'únic debat és: Quan tanquem les nuclears?

La hipoteca de Cofrents ja està pagada. Per prudència, per justícia, per dignitat: Tanquem Cofrents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...