dimarts, 17 de juliol del 2012

Caritat o publicitat?


El Partit Popular està retallant milions d'euros als aturats mentre els seus diputats fan palmes o criden "que se jodan", nega les ajudes a les persones dependents, anul·la drets socials i laborals, apuja impostos per pagar dèficits als bancs que els seus polítics han saquejat, inverteix en projectes destrellatats on s'han dilapidat milions, afona les entitats públiques amb una gestió nefasta i partidista, té 11 imputats per diferents delictes de corrupció representant-los a les Corts Valencianes i està portant a milers de persones a la misèria mentre liquida la sanitat, l'educació i les ajudes socials a les persones més necessitades. Però a Sant Joan tot açò sembla que no està passant. A la plaça aplaudixen a rabiar la faena dels populars. 
 
La quadrilla d'alcaldes toreros del PP ha aconseguit fer passar per una “becerrada” benèfica el que és un espectacle a major honor i glòria del Partit Popular en general i del nostre alcalde en particular. Tot a coste zero, diuen. Una aportació encara desconeguda a Cáritas, ha suposat una publicitat màxima per al PP. Una cortina de fum que amaga les polítiques profundament antisocials que provoquen que Espanya siga el primer estat de la UE en índex de misèria.

Els poders públics no estan per incentivar la caritat, estan per fer que no siga necessària perquè s'apliquen polítiques justes de repartiment de la riquesa. Utilitzar el nom de Cáritas, una organització que compta amb l'estima i col·laboració de moltíssimes persones amb diferents sensibilitats polítiques, com a reclam d'un espectacle amb un marcat sentit partidista és del tot lamentable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...