dimecres, 9 de novembre del 2011

Projectes que fan aigua

Ahir al ple municipal vam soterrar el projecte de piscina que, des de fa anys i contra tota lògica econòmica, volien portar endavant el nostres socialistes ex-governants. El projecte tenia una inversió prevista de deu milions i mig d'euros, amb el supòsit de tenir mil socis anuals cotitzant per tal de no fer necessàries més ajudes públiques.
Des del seu inici, el projecte ha tingut una planificació, tramitació i previsió de marcat accent electoralista i sense un estudi de viabilitat seriós. Tot i l'evident inviabilitat econòmica, el grup municipal socialista ens ha portat a l'extrem de comprometre greument a l'administració local, això que el licitador incomplia les condicions del plec.
D'altra banda s'ha sabut hui que el PP valència va pagar la mòdica xifra de 15.000.000 d'euros per un projecte que mai es farà, el de les tres torres de Calatrava a València.
Si sumem el nou desastre financer del Banco de Valencia pilotat per Luís Olivas, expresident de la Generalitat, podem concloure que va ser un dia de projectes que fan aigua: els del PP i PSOE.
Mentre, els seus candidats Rajoy i Rubalcaba, ens explicaven per la tele com anaven a fer-ho de bé si els tornàvem a votar.
Vergonya cavallers!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...