dimecres, 31 d’agost del 2011

Inspectors d'educació i PP

No és descobrir la pólvora dir que el Partit Popular no té entre les seues prioritats fer de l'escola pública una escola de qualitat. Sense entrar en el debat dels resultats, no es pot negar que allà on han governat durant un període suficient es pot constatar una precarització del servei públic educatiu. Alguns diuen que l'objectiu és fer que les classes mitjanes que encara continuen fidels a l'ensenyament públic comencen a desertar en favor de l'ensenyament concertat religiós.
Dins d'aquesta estratègia de desprestigi del servei públic d'ensenyament entraria el control de la inspecció educativa i la direcció dels centres. Estan convertint en càrrecs bàsicament polítics, el que haurien de ser càrrecs estrictament tècnics. Tant l'accés com la funció inspectora s'han de basar en criteris professionals i sobre una experiència que avale el compromís amb la innovació i la qualitat educativa dins de l'etapa on s'ha d'exercir la funció inspectora.
En comptes d'això, ens trobem que el carnet d'afiliat al PP i una poca vergonya considerable són mèrits més que suficients per pontificar sobre el futur de l'educació valenciana i anar pels centres escampant la bona nova.
La mitad de las plazas de inspector educativo las ganan afiliados del PP - Levante-EMV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...